Új jelszó kérése

Ruhák minőségi kategóriái

Ruhák minőségi kategóriái

 

Ruháinkat a használtság fokától függően, 6 minőségi kategóriába soroljuk,

és minden esetben feltüntetünk a ruhák leírásánál.

 

1 Hibás

Kisebb foltok, szálhibák, vagy pici lyukak találhatóak rajtuk.Sok esetben újszerű ruhákon találunk ilyen hibát, ilyenkor ebbe a kategóriába soroljuk. A hibát minden esetben jelezzük a ruha részletes leírásánál az "Termék részletek / Részletek " pontban, illetve ha lehet, külön közeli fotót is készítünk a hibás részről.

 

2 Használt

Többször mosott darabok.Bolyhosabbak,fakóbbak, kicsit elnyúltak lehetnek.A ruhadarab részletes leírásánál az "Termék részletek / Részletek" pontban igyekszünk külön kiemelni miben nyilvánul meg a használtsága.

 

3 Enyhén használt

Látszik rajtuk a használat, kicsit bolyhosak, vagy a szinük nem olyan élénk, de még utcai használatra,bőlcsibe, oviba kiválóan alkalmasak.

 

4 Jó állapotú

Mosás vagy használat nyomai már látszódnak, de szinte újszerű állapotban vannak.

 

5 Újszerű

Néhány alkalommal használt ruhák,amiken még nem látszik a használat.

 

6 Új

Új címkés ruhák.

 

A ruhák kategóiákba sorolásánál igyekszünk minden tekintetben körültekintően eljárni. Minden darabot többször átvizsgálunk, mosás ( bababarát sensitiv mosószer + öblítő ) , vasalás után kerül polcainkra.

 

Kérünk, amennyiben mégis olyan hibát talál egy ruhán, amelyet a leírásban nem jeleztünk, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, hogy megtaláljuk az ön számmára legmegfelelőbb megoldást.

 

Webbizi logo

 

arcedula.hu olcsobbat.hu aprohirdetesingyen.hu olcso.hu vatera.hu