Digitális pH mérő

Digitális pH mérő
Digitális pH mérő
Digitális pH mérő
Digitális pH mérő
Digitális pH mérő
Digitális pH mérő
Digitális pH mérő
Digitális pH mérő
6 990 Ft

Digitális pH mérő

Részletek

A digitális pH mérő mérési tartománya 0,0- 14,0 pH.

Kalibrálása manuális, egypontos. Könnyű használat jellemzi. Az elektródot merítse 7 pH- puffer oldatba (M10007) a maximális merítési szintig, majd várjon, hogy a mérés stabilizálódjon. Ezután a kis csavarhúzó segítségével állítson a kalibráló csavaron, amíg a kijelzőn nem 7,0 pH látható.
A kalibráláshoz mindig friss Puffer- oldatot kell használni.

Felhasználási javaslat:


A műszer használatát megelőzően győződjön meg róla, hogy a környezeti feltételek megfeleljenek a használatnak. Az elektród végén található érzékelő üveggömb érzékeny az elektrosztatikus kisülésekre. Semmilyen körülmények között ne érintse meg az üveggömböt! A berendezésen a felhasználó által végzett bármilyen változtatás károsan befolyásolhatja a műszer elektromágneses teljesítményét.

Az áramütés veszélyének elkerülése érdekében ne használja a műszert olyan felületen, amelynél a feszültség meghaladja a 24 VAC vagy a 60 VDC értéket. 

Briggs & Stratton, Agrimotor, Altrad, Husqvarna, Al Ko, Oleo Mac, Honda, Kasei, Maruyama, Oregon, Partner, McCulloch minőségi alkatrész

*  Termékgarancia csak képesített szerelő/szakszervíz által való beszerelés esetén érvényesíthető.

** Egyes képek,logok,leírások kereskedelmi partnerük az Anro-Ker Kft hozzájárulásával kerültek fel weboldalunkra.
** Gyártói márkáknak nem vagyunk szakkereskedői az eredeti cikkszámok,márkanevek,megnevezések csak beazonosításra szolgálnak!Az eredeti gyári alkatrészekre külön megjegyzés utal!

Adatok
Cikkszám
12340
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hitelkalkulátor